NudimoCenovnikO namaReferenceDownloadOnline shopKontakt

.

 

Firma ANT Computers  je osnovana početkom oktobra 2000. godine, u vreme burnih promena u zemlji, a nastala je kao logičan korak u prethodnom višegodišnjem bavljenu računarskim poslom.
Od starta, ideja je bila da se napravi nešto što ce ponuditi kompletan paket usluga raznolikom tipu mušterija, kako onima koji hoce nove računare i opremu, tako i onima koji hoce korišćenu robu, nadogradnju, zamenu staro za novi ili pak servis. Nije se pravilo pitanje da li je u pitanju ozbiljna firma ili pak krajnji korisnik koji još ne zna da klikne na miša.
Ma koliko to teško izgledalo stvar je uspela. Što zahvaljujuci kvalitetnoj ekipi u firmi, toliko i zbog domaćinskog odnosa prema mušterijama, dobroj lokaciji u centru grada, raznolikoj ponudi, iskustvu, ANT je opstao u uslovima jake konkurencije i nastavio sa razvojem. Dok se većina firmi iz iste branše utrkivala po oglasima spuštajuci cene i kvalitet svoje ponude na najniže nivoe u nadi da će tako privući kupce, mi smo živeli isključivo od preporuke zadovoljnih mušterija.
Ista tradicija nastavlja se i do danas. Delatnost nam se u medjuvremenu proširila a u krug stalnih mušterija ušle su velike firme i javne institucije.  Kompletna usluga na jednom mestu i specifična atmosfera su ono što i dalje krasi  ANT Computers i čini nas originalnim.